Brainbox Ιστορία της Ελλάδας – Το επιτραπέζιο παιχνίδι που μαθαίνει την Ελληνική Ιστορία σε μεγάλους και παιδιά

Βrainbox Ιστορία της ΕλλάδαςΘέλετε να σοκάρετε τους φίλους σας με τις γνώσεις σας; Είστε έτοιμοι για δεκάλεπτη πρόκληση; Αν ναι, βρείτε ποιο Βrainbox σας ταιριάζει.

To Βrainbox Ιστορία της Ελλάδας είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με τη φιλοσοφία Πάιζουμε μαζί – Μαθαίνουμε μαζί. Είναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε μαζί με τα παιδιά μας και να μάθουμε μαζί τους την Ιστορία της Ελλάδας μέσα απο κάρτες που έχουν εικόνες με ιστορικές μάχες, μνημεία, σπουδαία πρόσωπα και πολλές ακόμη διασκεδαστικές πληροφορίες!

Αυτό το συναρπαστικό BrainBox βελτιώνει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες των παιδιών ενώ παράλληλα ταξιδεύει πίσω στον χρόνο παρουσιάζοντας κάποια από τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας. Κάθε κάρτα έχει εικόνες με ιστορικές μάχες, μνημεία, σπουδαία πρόσωπα και πολλές ακόμη διασκεδαστικές πληροφορίες!

To Βrainbox Ιστορία της Ελλάδας περιλαμβάνει τα ακόλουθα: Η ζωή στην αρχαία Σπάρτη, ο Πελοποννησιακός πόλεμος, η μάχη του Μαραθώνα, ο Μέγας Αλέξανδρος, η μεγάλη Επανάσταση, η Φιλική Εταιρεία, ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος …και πολλά άλλα!

➡ Ακολουθήστε το mamasou στο Instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για τα Instagram giveaways και ότι άλλο δεν χωράει εδώ! Και μην ξεχνάτε! 👍Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας άρθρα αλλά και Διαγωνισμούς, Κληρώσεις και Δώρα! 

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι παρατηρητικότητας με σκίτσα του εξαιρετικού Έλληνα δημιουργού κόμικς και εικονογράφου Άκη Μελάχρη.

Πως παίζεται

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μαζέψεις όσο περισσότερες κάρτες μπορείς μέσα σε 10 λεπτά. Για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να πάρεις μια κάρτα και να την κοιτάξεις πολύ καλά μέχρι να τελειώσει ο χρόνος των 10 δευτερολέπτων που μετράει η κλεψύδρα. Δίνεις την κάρτα στον επόμενο παίκτη και ρίχνεις το ζάρι. Στη συνέχεια, πρέπει να απαντήσεις στην αντίστοιχη ερώτηση. (Δηλ. αν έριξες το ζάρι και έφερες 2, τότε πρέπει να απαντήσεις σωστά στην ερώτηση 2). Ο άλλος παίκτης διαβάζει την ερώτηση και ελέγχει αν απάντησες σωστά. Αν απαντήσεις σωστά, κρατάς την κάρτα. Αν απάντήσεις λάθος, βάζεις την κάρτα πάλι μέσα στο Brainbox και ο επόμενος παίκτης διαλέγει μια κάρτα.

Μετά απο 10 λεπτά, ο παίκτης που έχει μαζέψει τις περισσότερες κάρτες κερδίζει το παιχνίδι. (Και όλοι οι παίκτες έχουν κερδίσει γνώση!)

Για 2 ή περισσότερους παίκτες.

Κατάλληλο για ηλικίες 8+ ετών.

Το παιχνίδι Βrainbox Ιστορία της Ελλάδας θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και σε βιβλιοπωλεία.

To Βrainbox Ιστορία της Ελλάδας είναι ένα παιχνίδι απο την εταιρεία Κουτρόπουλος και ανήκει σε μια μεγάλη σειρά απο παιχνίδια Brainbox Παίζουμε μαζί – Μαθαίνουμε μαζί, παιχνίδια που βοηθούν τα παιδιά μας να μάθουν ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στα αγγλικά, όπως το Brainbox Μαθαίνω Αγγλικά  ή άλλα Brainbox που είναι εξολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα.

Ακομα μπορείτε να βρείτε άλλα Brainbox με διαφορετική θεματολογία όπως για τη μυθολογία, τον κόσμο του βυθού, τα επαγγέλματα,  τα μαθηματικά, τους αριθμούς, την Ελλάδα και τον Κόσμο, την Άλφα-Βήτα, την παγκόσμια ιστορία, τους Δεινοσαύρους, τα Αθλήματα, τις Πόλεις του Κόσμου και πολλά άλλα για όλες τις ηλικίες αφού υπάρχουν Brainbox που είναι ακόμα και για ηλικίες 3+ ετών.

 

Θες να το δοκιμάσεις πριν το πάρεις; Παίξε το Brainbox online!

 

Γιατί να αγοράσετε ένα παιχνίδι Brainbox

  • Είναι πολύ διασκεδαστικά
  • Τα Brainbox κατασκευάζονται απο ανακυκλωμένα/ανακυκλώσιμα υλικά
  • Ο τρόπος παιχνιδιού δοκιμάζεται στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον
  • Η ποικιλία επιπέδων διασφαλίζει ότι μεγάλοι και παιδιά μπορούν να παίζουν μαζί

Τι είναι τα Brainbox Games

Τα παιχνίδια BRAINBOX είναι μία πρωτότυπη σειρά εκπαιδευτικών επιτραπέζιων παιχνιδιών μνήμης για παιδιά και ενηλίκους. Κάθε κουτί BrainBox περιέχει έγχρωμες κάρτες αρίστης ποιότητας με εικόνες, ενδιαφέρουσες πληροφορίες και ερωτήσεις.

Στην ιστοσελίδα της Brainbox θα βρείτε μια ποικιλία διαφορετικών Brainbox που θα προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης σε όλη την οικογένεια.

 

Λίγα λόγια για την Ιστορία του Brainbox

Το Brainbox είναι ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε απο την Green Board Game. Αποτελείται από περισσότερους από 40 διαφορετικούς τίτλους, οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει σε 57 χώρες και έχουν εκδοθεί σε 26 γλώσσες!

Το BrainBox δημιουργήθηκε όταν ο Gary Wyatt, ο ιδρυτής της εταιρείας Green Board Game, μάταια αναζήτησε στην αγορά κάποια παιχνίδια παρατηρητικότητας. Γεννήθηκε η συγκεκριμένη ιδέα, όταν παρατήρησε ότι κάποια παιδιά δε μπορούσαν να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό παίζοντας ένα παραδοσιακό παιχνίδι της Αγγλίας. Έτσι, πήρε την πρωτοβουλία να κατασκευάσει ο ίδιος ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας , το οποίο να βοηθάει στην εξάσκηση της μνήμης και παράλληλα να αποτελεί τρόπο μάθησης αλλά και διασκέδασης.

Από τότε, τα παιχνίδια BrainBox έγιναν ευρέως γνωστά για τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα τους και για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της παρατηρητικότητας και των μνημονικών ικανοτήτων των παιδιών, δίνοντάς τους έτσι ένα προβάδισμα σε αυτό τον σημαντικό τομέα της ανάπτυξής τους. Αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο μάθησης και χρησιμοποιούνται από εκπαιδευτικούς φορείς, όπως σχολεία και φροντιστήρια καθώς και από κέντρα δυσλεξίας για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών.

Σύμφωνα με τον Gary, ένα παιχνίδι πρέπει να είναι γρήγορο, εύκολο να το παίξει κανείς και να μπορεί να προσαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, με σκοπό να φέρνει κοντά μικρούς και μεγάλους. Πέρα από το ότι τα παιχνίδια θα προσέφεραν διασκέδαση και μάθηση, ο Gary ήθελε να σιγουρευτεί ότι θα υπήρχε ένα παιχνίδι Green Board για όλους, το οποίο να είναι ποιοτικό, να παίζεται ξανά και ξανά και να είναι ικανό να αντέξει στην πάροδο του χρόνου περνώντας από γενιά σε γενιά!

Brainbox – Το οικολογικό παιχνίδι

Τα παιχνίδια brainbox είναι όσο πιο «οικολογικά» είναι δυνατόν. Μέχρι και σήμερα, όλα τα παιχνίδια Brainbox φτιάχνονται από το λιγότερο 70% ανακυκλωμένα υλικά και είναι όλα ανακυκλώσιμα.

Βρείτε τη σελίδα του Brainbox στο Facebook.

Τι περιμένετε λοιπόν; Δείτε τι μπορείτε να μάθετε σε 10 δευτερόλεπτα!

➡ Ακολουθήστε το mamasou στο Instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για τα Instagram giveaways και ότι άλλο δεν χωράει εδώ!

➡ Και μην ξεχνάτε! 👍Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας άρθρα αλλά και Διαγωνισμούς, Κληρώσεις και Δώρα! 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.