Οδηγίες για αγορές μέσω Amazon και Amazon UK

Οδηγίες για αγορές μέσω Amazon

To Amazon και το Amazon UKir?t=wwwnamesforba 21&l=ur2&o=2, είναι από τα πιο γνωστά παγκοσμίως ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Το να κάνετε αγορές μέσω αυτών των καταστημάτων είναι εύκολο, πρόκειται για αξιόπιστα καταστήματα, που βρίσκετε τα πάντα και οι τιμές τους είναι ασύγκριτα χαμηλότερες από αυτά που υπάρχουν στην Ελλάδα γιατί δεν έχουν κόστος μεταπώλησης. Τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να παραγγείλετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, είναι:

  1. Κάντε κλικ για να μπείτε στη σελίδα του Amazon που σας ενδιαφέρει.

Amazon comAmazon UK

  1. Αν είμαι σίγουρος ότι θέλω να αγοράσω φτιάχνω λογαριασμό στο Amazon, χρειάζεται ένα όνομα, μια ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail και ένας κωδικός χρήστη. Μπορώ να παραλείψω αυτό το βήμα και να το κάνω κατά την ολοκλήρωση της αγοράς στο τέλος.
    amazon signup
  1. Βρίσκω το προϊόν που με ενδιαφέρει. Είτε από το Search πάνω όπου γράφω στα λατινικά τι ψάχνω (π.χ Fischer Price), είτε από τις κατηγορίες στο μενού αριστερά.
  1. Πληροφορούμαι για την τιμή του, τα χαρακτηριστικά του, διαβάζω κριτικές για το προϊόν και άλλα. Επίσης πληροφορούμαι αν τα προϊόντα δεν αποστέλλονται στην Ελλάδα (σπάνια). Tip: επειδή η τιμή σε Ευρώ εμφανίζεται στην ολοκλήρωση της αγοράς, μπορείτε να δείτε την ισοτιμία Λίρας Αγγλίας και Ευρώ, εδώ και να υπολογίσετε περίπου, μιας και δεν έχουν υπολογιστεί τα έξοδα αποστολής, την τελική τιμή που θα πληρώσετε σε Ευρώ.
  1. Προσθέτω το προϊόν στο καλάθι (Add to Basket).
  1. Αν επιθυμώ περισσότερα προϊόντα επαναλαμβάνω τα βήματα 3 έως 5.
  1. Για να ολοκληρώσω τις αγορές μου πατάω το Check out! Αν έχω ήδη λογαριασμό, κάνω login, διαφορετικά πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό. Χρειάζεται ένα όνομα, μια ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail και ένας κωδικός χρήστη. Κατόπιν θα πρέπει να περιμένω να λάβω στο λογαριασμό e-mail που δήλωσα, ένα email από το Amazon που θα περιέχει ένα σύνδεσμο επιβεβαίωσης. Θα χρειαστεί να πατήσω τον σύνδεσμο για να επιβεβαιώσω τον λογαριασμό email μου.
  1. Μετά συμπληρώνω τα στοιχεία μου, τη διεύθυνση αποστολής του προϊόντος και εισάγω τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας. Αν δεν έχω πιστωτική, βάζω σε μία προπληρωμένη κάρτα αγορών μέσω internet το ποσό που επιθυμώ, ανάλογα με την τιμή του προϊόντος που θέλω να παραγγείλω. Τέτοιες κάρτες εκδίδουν σίγουρα η τράπεζα Πειραιώς και η Alphabank, ρωτήστε και για άλλες.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι οι αγορές μέσω Internet ασφαλείς ή μπορεί να με ξεγελάσουν;
Ναι, είναι ασφαλείς με προπληρωμένες κάρτες και με πιστωτικές κάρτες εφόσον το ηλεκτρονικό κατάστημα που ψωνίζω είναι γνωστό και αξιόπιστο. Πρέπει επίσης να είμαι σίγουρος ότι ο υπολογιστής μου δεν έχει κάποιον ιό για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των στοιχείων της πιστωτικής μου κάρτας.

Πώς θα μάθω πόσο κάνει αυτό που θέλω να παραγγείλω;
Οι τιμές μπορεί να αναγράφονται σε ευρώ ή σε λίρες. Εάν είναι σε λίρες κάνετε τις μετατροπές από εδώ.

Πόσα θα είναι τα έξοδα αποστολής του προϊόντος;
Τα έξοδα αποστολής από το Amazon.co.uk μπορείτε να τα δείτε εδώ. Εξαρτώνται από το βάρος του αντικειμένου που παραγγέλνετε. Συνήθως είναι πολύ χαμηλά. Μπορείτε να δείτε πόσα ακριβώς θα είναι πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία.

 Καλές Αγορές!


Σύνδεσμοι AffiliateAdvertising Disclosure Amazon UK Ο ιδιοκτήτης αυτού του δικτυακού τόπου είναι ένας συμμετέχων στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon EU Associates Programme, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα συνεργατών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα μέσο για να κερδίσουν ιστότοποι τέλη διαφήμισης, από τη διαφήμιση και σύνδεση στο Amazon.co.uk .