Σωτηρία Γκαλαμέλου – Mama’Sou

mama_sou

Γεια σας,
Είμαι η Σωτηρία, για τους φίλους Σωσώ ή Mama’Sou!!! Μεγάλωσα σε ένα χωριό, κοντά στην Λιβαδειά, σπούδασα Βιβλιοθηκονομία και Πληροφόρηση Συστημάτων, καθώς και Προσχολική Αγωγή Δημιουργίας και  Έκφρασης. Αυτή την στιγμή εργάζομαι στην ωραιότερη «δουλεία», είμαι μαμά και φυσικά νοικοκυρά!!!
Τον Ιούνιο του 2012, παντρεύτηκα  τον καλύτερο για μένα άνθρωπο, σύζυγο, πλέον μπαμπά, τα πάντα μου, τον Ανδρέα μου, κι ένα χρόνο μετά τον Ιούλιο του 2013 ήρθε στην ζωή μας, ο γιόκας μας. Από αυτή την στιγμή άλλαξε η ζωή μας, όσο και να μου το έλεγαν δεν το πίστευα, έλεγα ¨σιγά τι λένε, υπερβολές¨, κι όμως αλλάζει η ζωή σου, κατά ένα περίεργο τρόπο, δύσκολο να τον περιγράψεις.. 3 χρόνια μετά, τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία μας ένα πανέμορφο “ξωτικό”, η κορούλα μας.. Ο Νίκος και η Βαλέρια είναι τα πάντα μας, οι στιγμές μαζί τους μοναδικές..ξεχωριστές..χαμογελάστες..κι άλλα πολλά που δεν περιγράφονται.
Λίγο πριν τον ερχομό του πιτσιρικά μου λοιπόν είχα, μάλλον είχαμε μαζί με τον Ανδρέα, την ιδέα να δημιουργήσουμε ένα δικτυακό τόπο, που να ενημερώνει τους νέους, αλλά και πιο έμπειρους γονείς, για διάφορα θέματα, που έχουν να κάνουν με το παιδί, αλλά και τους ίδιους. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να καλύψουμε τις περισσότερες από τις απορίες σας, αλλά να γίνουμε και ένας τόπος συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών. Οι δικές σας ιστορίες- εμπειρίες θα μας βοηθήσουν, να γίνουμε όλοι μας, καλύτεροι γονείς.

Δείτε τα άρθρα μου!

Βρείτε με στη σελίδα του Facebook

Ακολουθήστε με στο Instagram

Επικοινωνία: [email protected]