Ήρθαν οι Απόκριες! Ιδέες για Αποκριάτικες στολές!!!

Το Τριώδιο άνοιξε, εσείς βρήκατε στολές? Έχετε σκεφτεί τι θα ντύσετε τα αγγελούδια σας? Αν όχι, παρακάτω θα βρείτε ιδέες για αποκριάτικες στολές για αγόρι και για κορίτσι.

Αν είστε από τις τυχερές που πιάνουν τα χέρια τους, μπορείτε να φτιάξετε εσείς την στολή που θα φορέσει το παιδάκι σας! Διάθεση και φαντασία να υπάρχει και όλα γίνονται!

Όταν ήμουν μικρή (πριν λίγα χρόνια.. δηλαδή), στο χωριό μου, περιμέναμε τις Απόκριες πως και πως. Μαζευόμασταν ομάδες από 5-6 παιδιά ντυνόμασταν ότι βρίσκαμε στα σπίτια μας π.χ. ρούχα του μπαμπά μας, της μαμάς μας , της γιαγιάς και του παππού και πηγαίναμε από σπίτι σε σπίτι να μας κεράσουν και να προσπαθήσουν να βρουν ποιοι είμαστε! Τα γέλια που κάναμε εμείς, αλλά και οι άνθρωποι που μας καλοδέχονταν στα σπίτια τους δεν λέγονται! Και εδώ που τα λέμε, αυτό δεν είναι οι Απόκριες; Γέλιο, φαντασία και δημιουργικότητα!

Δεν λέω, κι εμείς ντυνόμασταν πριγκίπισσες, μπαλαρίνες, μελλισούλες και άλλα πολλά. Τις ¨καλές¨ μας στολές τις βάζαμε στα πάρτι που κάναμε, αλλά εμένα οι αναμνήσεις μου είναι οι στολές που φτιάχναμε μόνοι μας, εδώ που τα λέμε, είχαν περισσότερο γέλιο!

Δείτε και πάρτε ιδέες για Αποκριάτικες στολές απο το Pinterest:

Αποκριάτικη στολή για αγόρι

Βρείτε την εδώ!

Αποκριάτικη στολή για κορίτσι

Βρείτε την εδώ!

αποκριάτικη στολή για αγόρι

 

Αποκριάτικη στολή για κορίτσι

Αποκριάτικη στολή για κορίτσι

αποκριάτικη στολή για αγόρι

αποκριάτικη στολή για κορίτσι

αποκριάτικη στολή για αγόρι

Βρείτε την εδώ!

αποκριάτικη στολή για κορίτσι

αποκριάτικη στολή για αγόρι

 

Δείτε και άλλες ιδέες για αποκριάτικες στολές – Κλίκ εδώ.

Δεν είναι όλες υπέροχες!!!  Δεν ήξερα τι να σας δείξω όλες μοναδικές, αλλά ακόμη πιο μοναδικά αυτά τα ¨μουτράκια¨ που βλέπεις στο Pin!

Όσο μεγαλώνουν βέβαια τα παιδάκια σας, είναι όλο και πιο εύκολη η διαδικασία επιλογής Αποκριάτικης στολής. Αυτό γιατί ξέρουν τι θέλουν και τι ακριβώς τους αρέσει να είναι ντυμένα. Μην μου πείτε πως οι Απόκριες στο σπίτι σας κρατάνε μόνο 3 βδομάδες;! δεν θα το πιστέψω! Σε μας φτάνει σίγουρα καλοκαίρι για να βγάλουμε από πάνω μας την αγαπημένη μας αμφίεση.

Σας εύχομαι Καλές Απόκριες με πολλά χαμόγελα και υπέροχες αναμνήσεις!

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.