Εάν έχεις ξεκινήσει τις προσπάθειες να μείνεις έγκυος αλλά ακόμα δεν το έχεις καταφέρει, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μην απογοητεύεσαι. Δεν είσαι μόνη. Δεν είναι για όλα τα ζευγάρια εύκολη υπόθεση η απόκτηση ενός παιδιού, ούτε και η προσπάθεια για την σύλληψη. Οι άνθρωποι εκ φύσεως δεν είναι πολύ γόνιμοι και η γονιμότητα αντρών και γυναικών επηρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες όπως η διατροφή, η σεξουαλική συμπεριφορά, η ηλικία, το ένστικτο, το άγχος, ο τρόπος ζωής, αλλά και ιατρικούς λόγους όπως η ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση, η ενδοκρινολογία και όχι μόνο.

Στην Ελλάδα τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας υπολογίζονται γύρω στις 300.000 – Αριθμός που ισοδυναμεί με το 18%-20% του πληθυσμού.

Υπογονιμότητα στην Ελλάδα και Επιλογές Αντιμετώπισης της

Ήξερες ότι παγκοσμίως 1 στα 3 ζευγάρια αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα σύλληψης; Ειδικά για την Ελλάδα, η υπογονιμότητα ζευγαριών υπολογίζεται γύρω στις 250.000 – 300.000. Καθόλου μικρό ποσοστό αν σκεφτείς ότι ο αριθμός ισοδυναμεί με το 18%-20% του πληθυσμού.

Οι ιατρικές επιλογές (επεμβατικές) που δίνονται σε αυτά τα ζευγάρια συνήθως είναι θεραπείες μέσω IUI και η τεχνητή γονιμοποίηση. Αυτές οι επιλογές εκτός από ψυχοσωματικά επίπονες είναι και ιδιαίτερα κοστοβόρες τις περισσότερες φορές. Όμως πλέον υπάρχουν και φυσικοί τρόποι που βοηθούν να αυξηθούν οι πιθανότητες σύλληψης!

Κύπελλο Σύλληψης Ferti Lily

Φυσικός Τρόπος Αύξησης των πιθανοτήτων σύλληψης – Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily

Το κύπελλο σύλληψης Ferti·Lily είναι ένας νέος φυσικός  τρόπος που βοηθάει να αυξήσετε τις πιθανότητες σύλληψης έως και 48%! Ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν από 100% μαλακή, ελαστική, ιατρική σιλικόνη, κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθάει να έχεις 1,5 φορά περισσότερες πιθανότητες να συλλάβεις! Ένας φυσικός τρόπος με εύκολες οδηγίες χρήσης που μπορείς να εφαρμόσεις στην άνεση του σπιτιού σου. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο για έως και 6 κύκλους, φυσικό, ασφαλές και χωρίς ορμόνες.

 

 

Πως λειτουργεί το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily

To Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily τοποθετείται μετά τη σεξουαλική επαφή και ωθεί το σπέρμα πιο κοντά στον τράχηλο, αυξάνοντας τον αριθμό των σπερματοζωαρίων που εισέρχονται στην τραχηλική βλέννη. Εκεί, το σπέρμα επιβιώνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, που σημαίνει περισσότερο “κολύμπι” στη μήτρα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες σύλληψης κατά 48%. Διατηρεί το σπέρμα στη θέση του ακόμη και κατά την ούρηση, το ντους ή το περπάτημα. Είναι άνετο και εύκολο στη χρήση και δεν χρειάζεται να δοκιμάζετε ακροβατικά στο σπίτι – όπως να μένετε με τα πόδια ψηλά για ώρα.

 

Κύπελλο σύλληψης Ferti Lily 2

Σε κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε για το προϊόν σε 85 γυναίκες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα σύλληψης το 23% κατάφερε να μείνει έγκυος. Επιπλέον, 9 στις 10 γυναίκες που το χρησιμοποίησαν για τρεις κύκλους δεν ανέφεραν δυσφορία από τη χρήση του.

Το Κύπελλο Σύλληψης χρησιμοποιείται με παρόμοιο τρόπο με ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως, αλλά είναι μικρότερο και μαλακότερο για ευκολότερη εισαγωγή. Το 100% των χρηστών από την προαναφερθείσα κλινική μελέτη που συνέλαβαν θα συνιστούσαν το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily. Ενώ σε ξεχωριστή έρευνα καταναλωτών για το FERTI· LILY, το 86% των χρηστών βρήκαν το κύπελλο εύκολο στη χρήση.

Τα αποτελέσματα της χρήσης του δείχνουν ότι το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily, μπορεί να γίνει η πρώτη λύση για τα ζευγάρια που προσπαθούν ανεπιτυχώς να αποκτήσουν ένα μωρό για 12 μήνες ή περισσότερο, καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως μια επιπλέον βοήθεια αν έχετε απογοητευτεί ή απελπιστεί από τις ιατρικές διαδικασίες που απαιτούν πιο επεμβατικές μεθόδους θεραπείας της γονιμότητας.

Κύπελλο σύλληψης Ferti Lily 3
Το κύπελλο έχει μελετηθεί κλινικά και δείχνει ότι αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης κατά 1,5 φορά περισσότερο.

Ακόμη, μπορεί να λειτουργήσει και ως συμπληρωματική λύση σε όσα ζευγάρια έχουν προχωρήσει σε άλλες μεθόδους σύλληψής και να επαναφέρει τη μαγεία της ερωτικής επαφής και της σύλληψης αφού όλα γίνονται από την άνεση τους σπιτιού σας!

Το άγχος λόγω της συχνής παρακολούθησης της ωορρηξίας, οι σωματικές και συναισθηματικές προκλήσεις που συνοδεύουν την εξωσωματική γονιμοποίηση και άλλοι παράγοντες που συμβάλουν στα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά τις απόκτησης ενός μωρού, μπορούν να μειωθούν στο ελάχιστο με τη χρήση του Κυπέλλου Σύλληψης.

Κύπελλο Σύλληψης Ferti Lily 4Που θα βρείς το Ferti·Lily

Το κύπελλο σύλληψης Ferti·Lily είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία ή online (e-pharmacies). Είναι αξιόπιστο, άνετο και εύκολο στη χρήση, ευνοεί τη δυνατότητα της σύλληψης στο σπίτι, με φυσικό τρόπο.

Πως να χρησιμοποιήσεις το Ferti·Lily

Το κύπελλο σύλληψης έχει εύκολες και αναλυτικές οδηγίες χρήσης, επιγραμματικά όμως αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Χωρίς να σας στερηθείτε την απόλαυση της στιγμής, μετά την ερωτική επαφή και αφού ο σύντροφος ολοκληρώσει, αναποδογυρίστε το κύπελλο και τοποθετήστε το στον κόλπο. Αφήστε το εκεί για 20 λεπτά με 1 ώρα και στη συνέχεια αφαιρέστε το.

Μετά, αλλά και πριν την πρώτη χρήση συνιστάται να ξεπλύνετε το κύπελλο. Μπορείτε αν θέλετε να το βράσετε για 5-10 λεπτά, ακολουθώντας οδηγίες χρήσης, για υγιεινή και μπορείτε να το επαναχρησιμοποιήσετε για έως και 6 μήνες, τηρώντας τις 3 χρήσεις ανά κύκλο. Είναι τόσο εύκολο!

 

Εάν ο γυναικολόγος σου έχει κάνει τον ιατρικό έλεγχο και έχει δώσει την έγκριση του για την προσπάθεια σύλληψης, θα σου έχει πει να παρακολουθείς τον κύκλο και  την ωορρηξία σου για περισσότερες πιθανότητες σύλληψης. Βρες εδώ τον σύνδεσμο για Online υπολογιστή ωορρηξίας για να μάθεις τις γόνιμες μέρες σου και να χρησιμοποιήσεις το κύπελο σύλληψης κατά αυτές τις μέρες.

Αν δεν έχετε καταφέρει ακόμα να μείνετε έγκυος, ή φοβάστε ότι ίσως έχετε πρόβλημα να συλλάβετε, μην αγχώνεστε. Η Ιατρική Επιστήμη και η φαρμακευτική βιομηχανία κάνει συνέχεια προόδους στον τομέα αυτό. Ακόμη και αν έχετε διαγνωστεί με υπογονιμότητα, υπάρχουν φυσικές και επεμβατικές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να συλλάβετε.

Βρείτε συμβουλές για να αυξήσετε τη γονιμότητα σας.

Οι παραπάνω οδηγίες δεν αποτελούν κανόνα. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι συμβουλευτικές/ενημερωτικές, δεν λαμβάνεται υπόψιν το ατομικό ιστορικό και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση την ιατρική κλινική εξέταση, διάγνωση και χορήγηση θεραπευτικής αγωγής. Ποτέ μην αγνοήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου!

➡ Ακολουθήστε το mamasou στο Instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για τα Instagram giveaways και ότι άλλο δεν χωράει εδώ!

➡ Και μην ξεχνάτε! 👍Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας άρθρα αλλά και Διαγωνισμούς, Κληρώσεις και Δώρα! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.