Ερωτήσεις που θέτουν οι νέοι  για τους τρόπους που μπορεί να μείνει μια γυναίκα έγκυος

¨Μπορώ να μείνω έγκυος από προσπερματικά υγρά;¨ -Απαντήσεις σε ερωτήσεις νέων για το πως μπορεί μια γυναίκα να μείνει έγκυος
¨Μπορώ να μείνω έγκυος από προσπερματικά υγρά;¨ -Απαντήσεις σε ερωτήσεις νέων για το πως μπορεί μια γυναίκα να μείνει έγκυος

Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις ή περιστάσεις που σχετίζονται με τη συνουσία που αφήνουν τους νέους με πολλές ερωτήσεις.

Οι έφηβοι μας ρωτούν κι εμείς απαντάμε στις απορίες που έχουν σχέση με το σεξ και τους τρόπους που μπορεί μια γυναίκα να μείνει έγκυος

«Γίνεται να μείνω έγκυος  από τα προσπερματικά υγρά»;

Τα προσπερματικά υγρά είναι ακριβέστερα γνωστά ως υγρό πριν από την εκσπερμάτωση. Αυτό είναι ένα σωματικό υγρό που απελευθερώνεται από το πέος κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Οι περισσότεροι άνδρες δεν καταλαβαίνουν συνήθως πότε συμβαίνει.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι άνδρες δεν έχουν κανέναν έλεγχο. Υπήρχε η άποψη πως τα προσπερματικά υγρά περιείχαν  και σπέρμα.

Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία του προσπερματικού υγρού είχε νεκρό ή καθόλου σπέρμα.

Είναι δυνατό μικρές ποσότητες σπερματοζωαρίων να βγουν και να κάνουν το δρόμο τους προς τα προσπερματικά υγρά ή πριν από την εκσπερμάτωση.

¨Μπορώ να μείνω έγκυος με προσπερματικά υγρά;¨ Η συνήθης απάντηση είναι όχι. Ωστόσο, γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν μείνει έγκυος από προσπερματικά υγρά και έτσι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τη πιθανότητα.

Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου το ζωντανό σπέρμα μπορεί να είναι παρόν στα προσπερματικά οπότε είναι δυνατή η σύλληψη στη συνέχεια.

Τα προσπερματικά υγρά είναι ένας λόγος που οι γυναικολόγοι προτείνουν σε όλα τα ζευγάρια που δεν προσπαθούν να μείνουν έγκυες να χρησιμοποιούν προφυλακτικό καθ ‘όλη τη διάρκεια της διείσδυσης (όταν το πέος μπαίνει στον κόλπο).

sperma
Ερωτήσεις που θέτουν οι νέοι για τους τρόπους που μπορεί να μείνει μια γυναίκα έγκυος

 

«Μπορώ να μείνω έγκυος χωρίς διείσδυση;»

¨Μπορώ να μείνω έγκυος χωρίς διείσδυση;¨, είναι μια συχνή ερώτηση των εφήβων που πειραματίζονται σωματικά και θέλουν να αποφύγουν την εγκυμοσύνη.

Ακόμη και στις μέρες μας υπάρχουν έφηβοι που επιθυμούν να περιμένουν να κάνουν σεξ μέχρι το γάμο, αλλά προσπαθούν να νιώθουν όμορφα με το σύντροφό τους με κάποιο τρόπο.

Δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος χωρίς διείσδυση. Ωστόσο, εάν το υγρό εκσπερμάτωσης / το σπέρμα έρχεται σε επαφή με τον κόλπο ακόμη και χωρίς διείσδυση, είναι πιθανό το σπερματοζωάριο να εισέλθει και να γονιμοποιήσει ένα ωάριο.

Αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο, αλλά είναι τεχνικά εφικτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνουν να υπάρχουν ρούχα ώστε να παγιδεύουν οποιαδήποτε πιθανά υγρά από τον άνδρα προς την γυναίκα ή να φορούν προφυλακτικό καθ ‘όλη τη διάρκεια της επαφής με τα γεννητικά όργανα.

 

«Μπορώ να μείνω έγκυος κατά το τρίψιμο;»

Παρόμοια με τη σεξουαλική επαφή χωρίς διείσδυση, το τρίψιμο είναι μια μορφή ¨σεξ¨, που περιλαμβάνει τις κινήσεις του σεξ χωρίς διείσδυση.

Ερωτήσεις που θέτουν οι νέοι για τους τρόπους που μπορεί να μείνει μια γυναίκα έγκυος
Ερωτήσεις που θέτουν οι νέοι για τους τρόπους που μπορεί να μείνει μια γυναίκα έγκυος

Το τρίψιμο μπορεί να γίνει όντας πλήρως ντυμένος, γυμνός ή πιο συχνά μόνο με εσώρουχα. Το να μείνεις έγκυος κατά το τρίψιμο είναι εξαιρετικά απίθανο.

Υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα σύλληψης, ιδιαίτερα σε πλήρως ντυμένους συντρόφους.

Οι πιθανότητες, αν και ελάχιστες, ανεβαίνουν ελαφρώς όταν τρίβεστε ενώ βρίσκεστε με εσώρουχα και ακόμα περισσότερο αν τρίβεστε ενώ είστε γυμνοί.  Όπως σημειώθηκε παραπάνω, για να γίνει σύλληψη το σπέρμα πρέπει να έρχεται σε επαφή με τον κόλπο. Αν τρίβεστε με εσώρουχα, υπάρχει μια πιθανότητα ότι το σπέρμα θα μπορούσε να διαρρεύσει μέσα από τα εσώρουχα και να αποκτήσει πρόσβαση στο κολπικό σας.Αυτό είναι πολύ δύσκολο αλλά δυνατό. Οι πιθανότητες σύλληψης ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο εάν τρίβεστε γυμνοί. Όταν εκσπερματώνει ο σύντροφός σας στο στομάχι  σας  ή στους μηρούς σας, είναι πιθανό το υγρό να γλιστρήσει αρκετά κοντά στο κολπικό άνοιγμα και να αποκτήσει πρόσβαση στον κόλπο σας. Οπότε στην ερώτηση ¨Μπορώ να μείνω έγκυος κατά το τρίψιμο¨; Η απάντηση είναι πιθανώς όχι, αλλά υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα ανάλογα με την συγκεκριμένη κατάσταση.

Συμπέρασμα

Οι νέοι πειραματίζονται με διάφορους τρόπους, ώστε να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Το σεξ είναι απόλυτα φυσιολογικό, ανάμεσα σε ένα ζευγάρι νέων. Δυστυχώς ακόμη και στις μέρες μας διαπιστώνουμε πως δεν υπάρχει ενημέρωση για την προφύλαξη που θα πρέπει οπωσδήποτε να παίρνουν οι νέοι.

Όσο σοβαρή είναι μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη λόγω ηλικίας, άλλο τόσο σοβαρό είναι και οι ασθένειες που κρύβονται πίσω από την απόλαυση που προσφέρει το σεξ.

Καλό θα είναι οι γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά τους και να συζητούν θέματα που τους απασχολούν, όπως είναι το σεξ. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, οπότε αντί να είμαστε αρνητικοί ας ανοίξουμε τα αφτιά μας και να ενημερώσουμε τα παιδιά μας σχετικά με το τι θα μπορούσε να συμβεί, αν δεν παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Προσπαθείτε να μείνετε έγκυος;

Είμαι έγκυος τελικά;
Για όσες προσπαθούν να μείνουν έγκυος, διαβάστε και άλλα άρθρα για Γονιμότητα που θα σας βοηθήσουν αν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος. Βρείτε χρήσιμα άρθρα που μιλάνε για αυτό που κάθε ζευγάρι πρέπει να γνωρίζει για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές του να συλλάβει. Χρησιμοποιήστε τον Υπολογιστή Ωορηξίας για να μάθετε τις γόνιμες μέρες σας. Φυσικά μην ξεχάσετε να ρωτήσετε το γυναικολόγο σας για συμβουλές που θα αυξήσουν τη γονιμότητα σας!

➡ Ακολουθήστε το mamasou στο Instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για τα Instagram giveaways και ότι άλλο δεν χωράει εδώ!

➡ Και μην ξεχνάτε! 👍Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας άρθρα αλλά και Διαγωνισμούς, Κληρώσεις και Δώρα! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.