Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε το παιδικό βιβλίο της Γεωργίας Μουτζούρη «Αριθμοχώρα εναντίον Γραμματοχώρας» από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ

Το mamasou.gr ε συνεργασία με της εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, χαρίζει σε 1 τυχερό το παιδικό βιβλίο της Γεωργίας Μουτζούρη «Αριθμοχώρα εναντίον Γραμματοχώρας»

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μπείτε στον επίσημο λογαριασμού του mamasou.gr στο Instagram, κάντε follow @mama_sou και αφήστε το σχόλιο σας κάνοντας tag 3 φίλους.

 

Για να πάρεις μέρος μπες στο post του διαγωνισμού στο Instagram του mamasou.gr και ακολούθησε δύο απλά βήματα!

 

Εναλλακτικά πάτησε στην εικόνα που ακολουθεί:

View this post on Instagram

📚ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ📚 ΕΛΗΞΕ νικήτρια @penelopepoly Το @mama_sou σε συνεργασία με της εκδόσεις @kedros.gr Σας κάνουμε δώρο το παιδικό βιβλίο της Γεωργίας Μουτζούρη "Αριθμοχώρα εναντίον Γραμματοχώρας" Λήξη του διαγωνισμού Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 00:00 Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχετε ακολουθήσει σωστά όλα τα παρακάτω βήματα: 💥Like στο post του διαγωνισμού 💥Follow @mama_sou 💥Follow @kedros.gr 💥Tag 2 φίλους σας, ώστε να μάθουν τον διαγωνισμό (Πολλαπλά σχόλια επιτρέπονται αρκεί να είναι διαφορετικά τα άτομα) 👉Για περισσότερες συμμετοχές μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter του @mama_sou στο www.mamasou.gr Αν ο νικητής του διαγωνισμού είναι από Αθήνα θα παραλάβει το βιβλίο από τις εκδόσεις..αν είναι από επαρχία θα σταλεί από τις εκδόσεις Κέδρος Λίγα λόγια για το βιβλίο.. 👇 Οι κάτοικοι της Αριθμοχώρας και οι κάτοικοι της Γραμματοχώρας ζούσαν πάντα μακριά κι αγαπημένοι. Ξαφνικά, μια μέρα, όλα αλλάζουν. Γιατί οι αριθμοί και τα γράμματα άρχισαν να μαλώνουν στα καλά καθούμενα; Ποια είναι πιο αναγκαία στη ζωή των ανθρώπων; Πώς θα βοηθήσει ο μικρός Μάρκος να επιλυθεί η μεταξύ τους διένεξη; Ώσπου να βρεθεί μια λύση, και μόλις μια ανάσα πριν οι δύο χώρες φτάσουν στον πόλεμο, τα παιδιά θα ανακαλύψουν πού και πόσο μας χρησιμεύουν τα γράμματα και οι αριθμοί στη ζωή μας. #mama_sou #mamasoubooks #kedros #διαγωνισμός #διαγωνισμος #giveaway #giveawaygreece #giveawaygr #paidikovivlio #mombloggergr #greekmombloggerscommunity #greekbloggerscommunity #greekmomblogger

A post shared by 💞Sotiria Galamelou💞 (@mama_sou) on

 

Διαβάστε την παρουσίαση του βιβλίου

Αριθμοχώρα εναντίον Γραμματοχώρας

Αριθμοχώρα εναντίον Γραμματοχώρας, εκδόσεις Κέδρος
Αριθμοχώρα εναντίον Γραμματοχώρας, εκδόσεις Κέδρος

 

Καλή επιτυχία!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.