Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε τα παιδικά βιβλία «Πίκο και Λόλα: Συγνώμη Λόλα» & «Πίκο και Λόλα: οι πρώτες μου λέξεις».

Διαγωνισμός instagram παιδικά βιβλία Ο Πίκο και η Λόλα

Το mamasou.gr μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram σε συνεργασία με της εκδόσεις Μεταίχμιο σας κάνουμε δώρο σε 2 νικητές απο ένα αντίτυπο της σειράς «Πίκο και Λόλα» –  «Πίκο και Λόλα Συγνώμη Λόλα» ή «Πίκο και Λόλα οι πρώτες μου λέξεις».

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μπείτε στον επίσημο λογαριασμού του mamasou.gr στο Instagram, κάντε follow @mama_sou και αφήστε το σχόλιο σας κάνοντας tag 2 φίλους.

 

Για να πάρεις μέρος μπες στο post του διαγωνισμού στο Instagram του mamasou.gr και ακολούθησε δύο απλά βήματα!

 

Εναλλακτικά πάτησε στην εικόνα που ακολουθεί:

View this post on Instagram

📚Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ📚 Το @mama_sou σε συνεργασία με τις εκδόσεις @metaixmio σας κάνουμε δώρο σε 2 νικητές απο ένα αντίτυπο της σειράς "Πίκο και Λόλα" 📌Γράψτε μας στα σχόλια ποιο παιδικό βιβλίο θέλετε "Πίκο και Λόλα Συγνώμη Λόλα" ή "Πίκο και Λόλα οι πρώτες μου λέξεις" Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό 👉like στο post του διαγωνσιμού 👉like στο @mama_sou 👉like στο @metaixmio 👉tag 2 φίλους σας, ώστε να μάθουν τον διαγωνισμό μην ξεχάσετε να γράψετε ποιο από τα δυο βιβλία προτιμάτε (ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ TAG ΤΗΝ ΦΟΡΑ) Ο νικητής θα πρέπει να έχει ακολουθήσει σωστά όλα τα βήματα.. Το δώρο αναλαμβάνει να σταλεί από τον δωροθέτη..αν είναι εντός Αττικής ο νικητής παραλαμβάνει το δώρο απο τον Πολυχώρο Μεταίχμιο κατόπιν συννενόησης..αν είναι εκτός Αττικής θα σταλεί από τις εκδόσεις. Λεπτομέρεις για τα δύο καταπληκτικά βιβλία της σειράς Πίκο και Λόλα θα βρείτε στο www.mamasou.gr #mama_sou #mamasoubooks #metaixmio #giveaway #giveaways #giveawaygr #giveawaygreece #kerdiste #δωρο #paidikovivlio #booklover #book #instabook #instavivlio #greekblogger #greekmomblogger #greekbloggerscommunity #greekmombloggerscommunity #InstagramMoms Συμμετοχές μόνο από Ελλάδα Λήξη 12-12-2018 στις 00:00

A post shared by 💞Sotiria Galamelou💞 (@mama_sou) on

Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Instagram μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό κάνοντας Εγγραφή στο Newsletter μας. Συμπληρώστε το E-mail σας στην παρακάτω φόρμα και πατήστε Εγγραφή.

Διαβάστε την παρουσίαση των βιβλίων «Πίκο και Λόλα Συγνώμη Λόλα» & «Πίκο και Λόλα οι πρώτες μου λέξεις».

Παιδική Σειρά Βιβλίων Πίκο και Λόλα από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο
Παιδική Σειρά Βιβλίων Πίκο και Λόλα από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Καλή επιτυχία!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.