Συνεργάτες

 

Αγγελική Μάνεση

Αγγελική Μάνεση

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λιβαδειά και μετά από μια δεκαετία διαμονής της στην Αθήνα, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Είναι τ’ελειόφοιτη του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας κι έχει σπουδάσει, επίσης, Δημοσιογραφία και Μέσα Ενημέρωσης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια  «Ψυχολογία της Επικοινωνίας» και «Κοινωνικής και Πολιτικής Ανάλυσης της Επικοινωνίας».

Φλέρταρε αρκετά χρόνια με τη Δημοσιογραφία, όμως τώρα εργάζεται σε ένα τελείως διαφορετικό τομέα. Δέχτηκε με μεγάλη χαρά να συμμετέχει στην ομάδα μας, αφού της δίνεται η ευκαιρία, να επιστρέψει στα παλιά της λημέρια.

Επικοινωνία: aggeliki_manessi@yahoo.gr

 

 

superdadSuperDad

 

Ο SuperDad γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Ασχολείται με την δημιουργία και κατασκευή ιστοσελίδων. Είναι ο δικός μας μπαμπάς… Χάρη σε αυτόν εμείς υπάρχουμε στον κόσμο της ηλεκτρονικής πληροφορίας. Στον δικό μας ιστότοπο θα μας ενημερώνει, για τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά τους «γονείς και νομοθεσία», τα «περίεργα» – χιουμοριστικά ανά τον κόσμο νέα, την εμπειρία του ως μπαμπάς ενός αγοριού και ενός κοριτσιού και άλλα πολλά χρήσιμα.

Επικοινωνία: main@stonebug.gr

 

Κυριάκος Μελάς

Executive Chef – Chef Conseiller

Μαγειρεύει από τα πέντε του! Μάλιστα η μύτη του φέρει σημάδι από το πρώτο του ατύχημα στην κουζίνα. Οι ρίζες του βρίσκονται στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο και στην Κέρκυρα, μέρη με έντονες μνήμες, που δεν θα μπορούσαν να τον αφήσουν ανεπηρέαστο. Αφήνει δυο πανεπιστήμια για να σπουδάσει μαγειρική. Κάτοχος τριών πτυχίων: Πρώτα το “Ecole hotelière Le Monde” (2001), ακολουθεί ο “Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης” και συνεχίζει μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία Eurochef (2003), παίρνοντας στοιχεία από παντού. Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Επικοινωνία:

http://www.kidscookingclub.gr/
https://www.facebook.com/kyriakosmelasofficial/
https://www.instagram.com/kidscookingclub/

 

Γιώτα Δημητροπούλου

Είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Έχει φοιτήσει επίσης στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Μεγάλωσε στην Λιβαδειά και τώρα ζει στην Αθήνα. Λατρεύει τον χορό, τα ταξίδια και να βλέπει σειρές. Επαγγελματικά την ενδιαφέρει πολύ ο τομέας των Business Analytics και κυριότερα η ανάλυση Κοινωνικών Δικτύων.

Επικοινωνία:
https://www.instagram.com/patatagiota/
https://www.facebook.com/giota.dimitrop
https://www.linkedin.com/in/panagiota-dimitropoulou/

 

Παναγιώτα Χαϊκάλη

Αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στη Δημόσια Υγεία στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Πραγματοποίησε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου Αργολίδας. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης, στη Μονάδα Νεογνών του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και στην Α’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου “Η Αγία Σοφία”. Σήμερα εργάζεται ως επιμελήτρια Α΄ στη Β΄ Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με ανάληψη περιστατικών ως θεράπουσα παιδίατρος και με ενεργό συμμετοχή στις εφημερίες της κλινικής. Παράλληλα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Έχει ενεργό συμμετοχή σε παιδιατρικά συνέδρια, με παρακολούθηση και ανακοινώσεις.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση Ιατρείου: Κάτωνος 10, Ηλιούπολη
Τηλ: 6973991560
Ιστοσελίδα: www.pediatros.gr

 

Ειδικοί Επιστημονικοί Συνεργάτες

Αριστείδης Μητρόπουλος

Παιδίατρος – Εντατικολόγος

Τηλ: 6947847671
E-mail: aristidis_mitropoylos@hotmail.com

Σπανόπουλος Αιμ. Χρήστος MD. PhD.

Γυναικολόγος- Μαιευτήρας
Μαστολόγος- Χειρουργός Μαστού

Ιατρείο: Βασιλίσσης Σοφίας 117, Αθήνα-Αμπελόκηποι
Τηλ Ιατρείου:  210 6445035
Τηλ Ιατρού:  6974 441570  –   6944 716454
Ημέρες λειτουργίας ιατρείου:  Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη
Ώρες λειτουργίας : 15:30-20:30 (κατόπιν ραντεβού)

Καλογρίδου Εύα

Απόφοιτος Μαία της Μαιευτικής Σχολής Αθηνών

Μαρία Γεωργοπούλου

Αναισθησιολόγος – Εκπαιδεύτρια BLS (Βασική Υποστήριξη Ζωής – ΚΑΡΠΑ) και ALS (Εξειδικευμένη Υποστήριξη Ζωής)

E-mail: elfmargeo@hotmail.com

Στέλλα Μουδάτσου

Ψυχολόγος, Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής με ειδίκευση σε παιδιά με ειδικές ικανότητες, Σύμβουλος σε Ομάδες Γονέων

τηλ:210-4297281